Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/2vttkA1GXyIsLwv0BLEXvS


Släpar på dig

Jag ville ha dig kvar
så jag stoppade in dig
i en tjock bok
och satte mig på den
som bokpress

jag öppnar den bara
på min födelsedag
till tonerna
av vår låt

jag känner knappt din doft längre
och bilden av dig
är sig inte riktigt
riktigt
lik
men ganska bra ändå




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-07-31 20:38



Bookmark and Share


  aol
gillas,
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP