Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du hittade mig, du förlöste mig

Din närvaro förintar allt jag trott på

Allt jag med säkerhet visste

Natt blir dag

Böner blir bönhörda

Min existens ändrar skepnad

En klädsel av tillfredsställelse dras på

Gamla trasor av sorg förkastas

Förvisas

Nekas tillträde i den nya världsordningen

Här finns bara du

Din värme

Din blick som ser rakt igenom kaos

Som förlöser mina ord

De föds utan krystvärkar

Utan smärta

Du hittade mig

Du förlöste mig




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 00:14



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Denna gillade jag :) bra jobbat min nya vän!
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan