Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag verkar inte längre kunna formatera mina texter
som jag vill. Blir inte alls som jag tänkt mig =(
Men det går att läsa endå hoppas jag




Femtiotre timmar

Femtiotre timmar

är tiden jag ska uthärda.

Tick tack, tick tack

Jag bara är
allt annat snurrar runt
suddas ut.

Lever i en glasbubbla
som bara du kan splittra.

Femtiotre timmar

i ett mörkt rum

utan dig.




Fri vers av Redwine
Läst 558 gånger
Publicerad 2005-11-19 22:13



Bookmark and Share


  Ninashine
Mystiken tätnar i den här dikten.Utrycket femtiotre timmar ställer en massa frågor men ger inga svar. I likke.
2006-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine