Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du någon gång sett en vrist i sin vackraste form

 

Det blir poesi över hur klänningen rör sig,
hur den fäller ut sin tyngd längs
spända muskler

Det sjunger om höjden över marken
och vinden letar efter friheten
i ett tvärkast

Det finns en styrka i stoltheten
som klättrar så oändligt högt
i sin ungdomliga lycka


Det finns ett skimmer över
den som bär på allt

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-05 07:44



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
mycket, mycket fint....gillas i mängd...


applåder till Dig

kb
2010-08-11

  Caprice! VIP
Trots att jag inte gillar högklackat för egen del så kan jag ändå inte motstå att falla som en fura för sången i den här. Faktiskt liknar den en lovsång - snyggsnickrat!
2010-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Guds härlighet - doxha.

Mycket vackert skrivet.
2010-08-05

  Måna N. Berger
En spänstig, livskraftig dikt! Den tydliggör miraklet som är att gå, att dansa, att gå sin framtid till mötes!
2010-08-05

  Catharina Edin VIP
'den som bär på allt', en sådan innehållsdiger och lyckad mening.
2010-08-05

  anits VIP
Mycket vackert
2010-08-05

  Yrre VIP
Denna tyckte jag om, mycket vackert!!
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP