Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvärldens existens har upphört

 

 

Som genom ett regndaggigt fönster ser jag världen omkring oss

Suddig och overklig

Nästan betydelselös

I spåren efter dropparna kan jag ibland se klart

Men av vår hetta immar spåren snart igen

Innanför glaset finns bara vi

Utifrån kan vi bara anas som vaga konturer

Som inte berättar det uppenbara

Att du och jag är vi

Att de har blivit obetydliga statister i världens utkant

Att endast du och jag är knivskarpa bilder i vår värld

Min fokus skärps när mina ögon landar på dig

Mina fingertoppar tar in dina drag, dina linjer

Dina läppars mjuka värme stegras när de möter mina

I en virvelvind försvinner även det suddiga

Omvärldens existens har upphört




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-01 15:02



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Svindlande...
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan