Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........


efter regn kommer solsken.

efter regn kommer solsken innan solskenet gråter Gud för alla som ha det svårt med sina problem men han måste ochså le för dem som redan mår bra då ler han och solen skiner, han sade du rika person med många sillar bjud till dem fattiga det räcker med 1 sill så förvandlar jag så att dem får tills var person blir mätt och belåtten ge mej även en potatis så dem kan få ett tilltugg.
efter när ni ha ätit så ska ni gå till vattnet så ska jag öppna upp vattnet så att människor kan hälsa på sina vänner i andra länder, sen vill jag bara säga att alla människor är lika mycker värda vit som svart röd som brun alla är vi unika på något område som man är duktig på, alla kan inte va samma varje person är unik på alla sätt, nu ska jag be för alla världens folk att det ska vara FRED på vår jord och att dem som tar snedsteg ska jag övertala och faktiskt bli en snäll människa !




Fri vers av Leoj
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-01 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoj