Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om kärleken

 

Den person som bara har kärlek

”stor” nog

så att den räcker för sig själv

och sitt eget inre ego

Är en mycket fattig människa!




Fri vers av Andrum
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-02 07:39



Bookmark and Share


  tRAsSeL
Mitt i prick!
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum