Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa dikt

Jag drömde att jag skrev
världens bästa dikt
jag grät när jag fick ur mig den
av smärta och glädje
jag önskar jag kunde återge den
ordagrant
jag minns tyvärr inte
en enda strof
Men jag lovar
om ni hade läst den
Då skulle ni inte
vilja läsa nån fler!




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 768 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-02 10:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vem vet, drömmen kanske slår in endera dagen. Fin text!
2010-10-14

  pixter
men då finns den ju där inom dig någonstans eftersom du kunde drömma om den, att spara som en skatt att söka...
2010-08-02

  W.Riter
Haha...Jag tror dig!
2010-08-02

  Pauline Pousár
Tribute.. *ler* Vilken underbar dröm!
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP