Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel

sluta säg förlåt
och titta sådär ömt på mig
när jag trampar på dig
sluta häng runt min hals
och ge mig allt
det där
jag inte förtjänar
jag vill inte ens svara dig
du påminner mig om någon
jag vill att du försvinner




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-02 13:36



Bookmark and Share


  Åsa Pyke
Domen och bortfösandet av sig själv, att inte vilja kännas vid. Den här texten gör ont att läsa, den visar det där vi helst vill hålla hemligt. Modigt!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP