Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den person jag alltid kommer att bära i mitt hjärta...


Att säga "Jag älskar dig."

Tänk så mycket man kan rymma i några ord.
Det har varit du och jag i en månad.
Du snurrar min jord...
Min själ har gått och blivit rånad.

För du har stulit mitt hjärta.
Ofta är vi inte varandra nära.
Ibland känner jag en smärta.
Men din kärlek kommer jag alltid att bära.

Vi har påbörjat en färd.
Med en massa kärlek.
Du och jag i en stor värld.
Trygga från alla svek.

Jag vill för alltid dela mitt liv med dig.
Många år tillsammans.
Jag hoppas att du vill göra det med mig.
Vi har en god chans...

...att älska varandra för evigt.

En månad av många -


- Jag älskar dig.




Bunden vers (Rim) av MrBadGuy
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-02 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MrBadGuy
MrBadGuy