Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ett under

Hela blicken lång genom smålandsnatten
under hennes paraply
Jag gick nära intill, du såg på mig
jag hörde dina läppar, dom sa till mig
VI TILLHÖR DIG och sen iväg
på lätta ben
upp i hennes mammas port
Och in i den mörka lägenheten som sa
KOM IN I MIG
och jag låg ovanpå henne på hennes mammas säng
och kysste hennes rosa läppar
Jag visste vad som hände, mitt hjärta bankade i mitt bröst
och tårarna rann ner över snövitshud
JAG ÄR EN VINNARE
för jag älskar
Och jag ser genom en spegel
som ropar mitt namn
Och jag ser att kärlek
är osynlig
utan reflektion




Fri vers av Hologram
Läst 395 gånger
Publicerad 2010-08-02 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram