Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min limerick Piratkopia var publicerad i Göteborg-Posten häromåret och jag blev då så glad att jag glömde att begära arvode.


Piratkopia

På en kryssning till Saint Lucia

passagerare började skria

och en del föll i gråt

för en sjörövarbåt

som dock blott var en piratkopia.




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 1625 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-02 22:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En roliga historia att dö för
om en sådan kanske bör
hållas så på mattan där
om den ej blir stor affär
en svårt håller sig rätt mör
2016-10-26

  Anna*
Den piratkopian sjösatte du fint! =0)
2010-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Din bästa limerick
i så fint skick
på den bara
plus ingen
prick!
2010-08-03

  Bodil Sandberg
hahaha sannerligen inte lätt få till det med -ia på slutet men det gjorde du med glans! görkul och görsnyggt limerickat!!!
2010-08-03

  Anders Nordlander VIP
Skojig limerick
2010-08-03

  Daniel_78 VIP
riktigt fyndig och rolig liten rackare :)
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick