Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnt tidningspapper

Be vid din sängkarm
be att den viker i hop dig till ett tunnt tidningspapper
som lyfts av vinden
bärs ut genom sovrumsfönstret
ner till gränder och prång
fladdrande över sopor och asfalt
tills du landar i famnen på en gammal man

Värmen kommer




Fri vers av Viking Holmström
Läst 454 gånger
Publicerad 2010-08-02 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström