Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under nattens beslöjade himmel

Under nattens beslöjade himmel
under stjärnornas snövita sken
vandrar en kvinna
i tystnadens timmar
med toner av
då och nu vid sin sida

under nattens beslöjade himmel
under stjärnhimlens sken
vaggas natten
tills morgon åter skall födas
och dagen vakna åter

och där vandrar en kvinna
med månens minnen
i sin hand
under nattens beslöjade himmel
så hör vinden spela
se havets dans
under nattens beslöjade himmel.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 390 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-03 04:03



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Fantastiskt poetiskt, rysligt. Verkligen hur snyggt som helst.
2010-08-28

  sommarmoln
Åh, tilltalande...letar dina vackra meningar och ord in under min yta...
2010-08-03

  walborg
Poetiska bilder i den vackra texten.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~