Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min syster

I mörkret
så tyst
stilla dämpat
klockorna slår saktare här
mjukare
som en paddel
bryter ytan
andetagen är jämna nu
sjunker in
mörker
göm mig
förvara mig
håll mig

stäng mig.

nattfjärilen landar
hela luften
i rullning
dallrar

kan inte blunda mer
sätter sig vänligt på axeln
så färgstark
så vacker

lyser upp ett helt mörker
fångar in
en hel natt
hela mig
i sin tomma varma mage
flyger oss
in i ljuset
i dagen

och det är ändå varmt




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-03 12:07



Bookmark and Share


    igen
talande 'som en paddel bryter ytan' stillsamhet, fina bilder,
2011-04-07

  Lars Hedlin
En text som förmedlar kärlek..mycket bra skrivet :)
2010-08-03

    Max Poisé
ser hur daggen reser sig i den ljumma sommarnatten och hur solens inte lyser helt med sin frånvaro i en text som ger mig massor med bilder.

Stort tack för det!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP