Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar genom spegelglas


Som genom skikten
ut på andra sidan av ett spegelglas

tid och tanke i vatten blandat
ristade på azurblå bergsvägg

klarheten som viker in sig
i frasiga pergamentblad

samtalens klanger som utfällningar
från stalakiter mot grunden








Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-03 20:14



Bookmark and Share


  sister mary
Texten öppnar för associationer och rymder - möten genom historien, foton, att speglas i varandra och ljuda i varandra.
That´s poetry!
2010-08-06

  Anna*
Kan tolkas på mängder av sätt och det gör den här texten stor. Tack!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_