Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, du, du........

 

 

Du øppnar Min hand mot Ditt hjærta

smeker bort spår av besvikelse

på min tårflødande kindrundning

ler mot mig

och lindrar min smærta runt dina fingrar




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-04 00:04



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
mycket varmt känslofull och kärleksfull och vacker poesi!
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP