Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja… asså de' e' om empati och sånt tjabbel de' handl'r om'et… Eller ja… någonting man kan utläsa som någonting man kan förstå… Beskrivningar av dålig poesi känns lite så'där… dumt liksom...


titellös, håglös… medvetslös? …hmm... hopplös?

Jag tror inte jag vet vem jag är längre…

den minsta lilla glimmande delen av mig

den som kändes lite okej

… ja, den verkar inte finnas kvar längre

Det är som om en bit av mig bara försvann…

… en ganska stor bit

den enda biten av mig jag kunde peka på

och säga att

... det här är det jag har

jag var stolt över den lilla gigantiska biten

Den styrde mig liksom

kanske inte alltid, men oftast

… rätt

men nu är den borta…

… undrar när halva jag dog

och varför jag inte ens noterade det när det hände

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-04 00:04



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Dikten har ett viktigt budskap...att inte tappa bort sig sjælv. Gillar:)
2010-08-04

  Rumi
Den träffar och den träffar om och om igen. Riktigt grymt bra skrivet!
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen