Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relief




Är det detta du söker

du som räknar tiden

timmarna med dina nakna tår

djupt spretande i sanden

som tycker tiden går ifrån dig

syns inte

känns inte

bara tio gruskorn i handen

och du befinner dig bortom solen

du har hamnat fel

gryningen griper tag i dagen

i en annan del av världen

där du inte är dit du inte finner

du som inte tillåter dina handlingar att minnas

att sparas att återges att givas


Vad bryr sig världen

din historia dina ord dina handlingar

sparad scannad av havet

för alltid i sanden

även om det du ger och säger

alltid är ett nej.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-04 09:26



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Bäst i veckan som de säger på de kommersiella kanalerna
med sina listor och statistik

Be well,
LPWJ
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real