Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt och kikade ut genom fönstret och en känsla av naiv okunskap infann sig. Ganska skönt, faktiskt.


okunskap

jag har inte en aning
hoppas någon annan har...

om man inte vet något
kan man väl inte hållas ansvarig?

nu är det nog snart dags
men jag vet inte




Fri vers av Olof RB
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-11-20 11:47



Bookmark and Share


  rebecca d
jo, tyvärr...
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Olof RB
Olof RB