Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall

Den första snön har fallit och snövit lyser marken
Barnen leker vinteryra lekar här i parken
Där är det stoj och snöbollskrig och skratt och massa spring
Men inuti mig själv, där händer nästan ingenting




Fri vers av Anders Nordin
Läst 541 gånger
Publicerad 2005-11-20 11:50



Bookmark and Share


  Laijza
Men reflektionen fanns där...Allt runtomkring gick dig inte obemärkt förbi..
Det finns HOPP...*ler* På med galonbrallan och ut i snöyran vettja!
2005-11-20

  Sören
Lite tragiskt med slutraden. gör ont, liksom
2005-11-20

  Per Rydberg
Du skriver nåt jag känner igen mig i. Det där spontana har jag tappat. Fast skulle nån fråga mig om jag vill vara med då skulle det nog lossna.
Tycker om den rytmiska rimmade formen. Skulle iaf själv ha valt att ta bort 'nästan' i sista raden - får rytmen att halta lite.
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordin