Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En magisk kväll i augusti

Det var en magisk kväll.

Jag fick gå så lycklig
bredvid dig,
mellan fruktträden
dignande av äpplen
på väg att mogna,
mina strumpor,
så blöta, i det fuktiga gräset.
Vart bär mina steg mig?

Det var en overklig kväll.

Jag fick gå bredvid dig,
med glädje i varje steg,
när solens sista guldgula strålar
värmde sensommarens
alla doftande blommor.
Händer detta verkligen mig?

Det var en besynnerlig kväll.

Jag fick gå med dig,
en bit in i skogen
bland grön mossa och stenar,
där, i skogen...
blev min längtan så stark,
jag kysste dig.
Imorgon kan jag vara död.

Ibland är livet vackrare än en dröm.






Fri vers av Amorina
Läst 552 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-04 23:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Skulle här vilja få in mer av den dära
brytningen mellan två skeenden
dels den då du vandrar i naturen
dels dina tankar om det hela då du vandra
skulle ge en dimension till
2010-08-05

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Denna gør mig glad:)
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina