Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest i Folkparken - limerick

Där låg en karl i vår Folkpark
han hade nog tagit några Stor Stark
för när han sen
skulle stå på sina ben
han fann ej någon fast mark.




Bunden vers (Limerick) av vera gade VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-05 06:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
kanske en stor mjuk :)
2010-08-13

  Monika A Mirsch VIP
skål till goder limerick!
2010-08-12

  aol
haha, gillas
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP