Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller i mig

Nej nej

lämna mig inte

i det här infernot

jag kan inte andas då

jag blöder här

ser du inte det

du klev rakt in i mig
och jag var öppen

rakt över mig

och iväg

med så lätta steg
men ändå
så bestämda

det ekar

där du går

ekot

är allt som finns kvar


men jag är öppen här

precis som du lämnade mig

och jag kan inte skydda mig




Fri vers av Tillbringaren
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-05 16:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vad igenkännande. En stark text om sårbarhet.
2010-08-27

  Peter Matsa
Vackert och sårbart.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren