Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu värmer vinden



mörker

samlar tankar

och

dina löv


faller


men min hud är varm

av bris








Fri vers av Myself
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-06 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself