Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg.

Skriver en rad
och en till
Suddar ut
börjar om

Sluter ögonen
andas in
andas ut
och låter det komma
det som vill ut

Musiken i mitt huvud
får mig att gråta
för jag minns
en tid som aldrig kommer tillbaka

Minnet i mitt hjärta
gör så ont
för jag vet att det är allt det är
ett minne
och de är gamla
och aldrig blir de nya

Mörkret är kompakt
jag hör ingenting
Släcker den enda lampan
som sprider ljus

Andas in
andas ut
Det blir aldrig som förut
och en dag tar allting slut

Låten på repeat
rösten fyller mitt inre
som en smekning
över min själ

Sorg
det är det enda ord jag finner
Det är så mycket
som jag sörjer för
och över
och förbi

Om mina tårar vore guld
så hade du varit rik
För jag ger dig dem allihop
men de är inte guld
de är blott sorg
blott lidande
och frustration

Jag måste skrika
skrika ut de spindlar som kryper
runt i min kropp
Jag måste spy
spy upp de sånger
som påminner mig om dig
och oss
och då
och nu

Jag måste blunda
och slappna av
Andas in
andas ut
Jag måste sova
och drömma
om en annan värld.




Fri vers av Going for heaven
Läst 258 gånger
Publicerad 2010-08-06 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Going for heaven