Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ärlighet varar längst, men denna gör väldigt ont..


Fråga från återfall



.. & jag vet inte om detta är vad
man kallar återfall
eller bara

ett fall

det skulle kunna vara vardera känns
det som för faller
det gör jag

men inte bara


hursomhelst

äcklas jag av orden i mig när jag tänker
"shit det här har jag saknat"

för samma sekund jag berättar för dig
har jag svikit dig för sista gången


jag ligger redan på minus
där du jobbar för att ge mig ett plus





Men jag vill inte ljuga mer
jag vill berätta
spela med öppna kort


inte dela upp mig i nyanser
av grått

inte leta upp meningslösa trådar att skylla på

peka på såret du skar i mig

eller värken efter våldtäckten

skammen efter förnedringen

längtan efter att få fly





.. för kanske jag gjorde som jag gjorde



bara för att bli hög




Fri vers av Troll ॐ
Läst 847 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-07 12:56



Bookmark and Share


  Honest Ape
Mörkt. Tungt. Du är duktig.
2010-10-18

  blaite
Fan så tungt detta var
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ