Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bo*stavsbabbel


Bo*staven *

Jag rå*ade
i min städiver
dammsuga upp
en myc*et vi*tig
bo*stav
bo*staven *
Hur s*a jag nu *unna s*riva
*ärle*sdi*ter?

Vi*tiga ord
som
*ram
lyc*a
och
s*ön

försvann

men det gjorde
i och för sig
även
*atastrof
och
*ris




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-08-07 14:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj, den här har jag missat. Tala om humor och orginalitet. Bravo!
2010-10-03

  Zanna Phil
Hahaha mycket kul!
2010-08-25

  pixter
hehe... så bra
2010-08-09

    Herr Ångest
Fyndigt och härligt skrivet med glimten i ögat!

Kul!
2010-08-09

  Caprice! VIP
Då *an du ic*e heller va' *åt, stac*ars *vinna! ;-)
Och inte s*riva nån *nulldi*t, hur s*a du *lara det??
Allra värst är doc* att du ej *an vara *reativ...
Tac* för härliga s*ratt!
2010-08-08

  stenen/ Yv Ericsson
hihi. mycket bra och fyndig. min son brukar slå bort bokstäver...sant
2010-08-07

  lodjuret/seglare VIP
En text precis i min sma
2010-08-07

  W.Riter
*** ** *** ***** **** **, **** **** **k***** ** k.
2010-08-07

  Pot Pourri
:D *stort lördagsleende* Tack för en underfundig städmiss! ^^
2010-08-07

  firefire
fyndigt bra;)
2010-08-07

  GA
Hahaha UNDERBAR!
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP