Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det såhär det ska vara

Är det såhär det ska vara
att bära en syrgasmask
att behandla sig själv
som något som inte kommer bestå

För om jag ska stanna
så skulle jag inte gjort såhär



Mycket blev kvar här
om du bara hade kommit hit
en enda gång till
så hade du förstått vad jag ylar om

Aldrig förr har du levt
så mycket som nu



Men jag går omkring
med min syrgasmask
och väntar på min måne
väntar på min sol

Jag tvekar, tvekar, tvekar
och efteråt ångrar jag mig





Fri vers av incognito
Läst 273 gånger
Publicerad 2010-08-07 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

incognito