Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattflamseri

Reste mig mödosamt från köksstolen efter x antal timmar på poeter.se

Ett av mina barn som såg mitt vingel:

"Var det där typ en sketch, eller var det på riktigt?"

Dags att ta tag i den där träningen kanske.




Övriga genrer av Tillbringaren VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 00:27



Bookmark and Share


  W.Riter
Ha! Ut på en lång promenad idag kanske.:-)
2010-08-08

  Caprice! VIP
Sitter man tillräckligt länge förtvinar ens muskler helt...
Bäst att akta sig för det.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP