Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som en maskros genom asfalten


Under tunga sanningar (Trasdockan 3)

Kröker ryggen under tunga sanningar
kalkylerar oräkneligt skuldbelopp
skyddet du skulle vara
vändes till det ofattbara

Sönderkramad i dina omfamningar
efterlyses makt över min kropp
kärlek blev till strypsnara
ersatte det självklara

Nedslagen av skammens handlingar
plågad av svekfulla påhopp
då rättighet är bristvara
är nekanden ohörbara

Kapitulerar i känslomässiga urladdningar
faller i tankesnårens störtlopp
men reser mig igen

Jag är inte din askkopp




Bunden vers (Rim) av chaii
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-08 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chaii
chaii