Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bygger på Charles Bukowskis dikt "Borren"


det enda beständiga

mitt i avsugningen ljöd det välkända ljudet av ett sms
från mannen på fotot som ligger nedvänd i bokhyllan
kinesiska temuggar från Mingdynastin är i fel ägo

jag undrar när jag skickar ett liknande mess
för att hämta mitt signerade exemplar av the white album
det enda beständiga i mänsklig byteshandel




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-08 13:21



Bookmark and Share


  mariasan
den här växer i mening för varje gång jag läser den. Får mig att fundera på hur mycket oreda saker och ting ställer till med. Snyggt diktat!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje