Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Res hem

när du springer
där på landsvägen
känn vinden
ruska om ditt hår
när du ser backens krön
långt därframme
säg hej till tussilagon
vid dikets kant
se vargen
rakt i ögonen
bry dig inte så mycket
om hålet på knät
på dina strumpbyxor




Fri vers av Tillbringaren
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 13:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin...
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren