Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅG DU MEJ

Såg du mej

   

Såg du mej

min vilda dans

bortom allt förnuft

helt utan sans

 

såg du mej

på estraden

med alla konster

spelande apa

 

såg du mej

under täcket

runkande mej

medvetslös  

 

såg du mej

invid scenen

sökande nån

som gillar mej  

 

såg du mej

min ensamhet

vilset irrande

där skuggor ruva  

 

såg du mej

sätta kanylen

i ärrad ven

bara för flykt  

 

käraste mor

mycket såg du

men inte det        

 

 

jag behövde dej




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 638 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-08 15:44



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så mycket vemod, sorg och tragik du fångar i dessa rader .. Längtan att bli sedd av den som borde se först av alla! Ensamheten och saknaden ...
2011-02-01

  Connie
Svindlande rader! Sorgen trevar efter ljus, din text rymmer detta allt!
2010-09-05

  Malin Ringdahl
Att våga se det själv är stort.
2010-08-11

  korpfjäder
att behöva....
att bli sedd. Det är stort nog, att kunna uttrycka det, även om det sker i efterhand. När man själv är den som får vara mamma åt sig själv... att upptäcka, att det är möjligt att sörja och gå vidare.... Det är kanske först då man orkar se hur det var.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso