Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ett mirakel






Inte mitt blod
som rinner i dina ådror
men du är ett mirakel

glöm aldrig det
för en enda sekund

Du växte inte under mitt hjärta
men i det....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 493 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-08-08 15:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbart vacker text!


"Du växte inte under mitt hjärta
men i det...."


Bokmärker!


Hälsn. Ann
2010-08-12

  Suzy med punkterna
Sååå fint
2010-08-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackra rader som gör mig glad och positiv!
2010-08-09

  Anna*
Helt underbart skrivet om värmen till en älskad ... applåderar och bokmärker
2010-08-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så känns det
när man träffar
en vän och kemin
stämmer, då allt
gott i en drämmer
och inte gör det om
man är långt ifrån nix
allt är som ett evigt
glädjemix...
2010-08-08

  issac.a.m
Underbart..
2010-08-08

  ulli
får känslan av enorm kärlek. den typ av kärlek som bara en poet kan känna ungefär.

:)
2010-08-08

  Mr Lindemann VIP
jag var just och deltog i ett fikamöte med människorna som följer boken "kurs i mirakler" vi fikade i gubbens trädgård för 30 min sedan, så får jag läsa din text så. ja, som jag sade till dem "jag behöver inte läsa en bok på 1020 sidor för att veta att varje gång jag vaknar upp på morgonen och få ta del av dagen, att det är ett mirakel." Nu menar jag inte att det är att likställa med din dikt, minba upplevelser med det bokstavstrogna "livet är ett mirakel, människorna"
Vad jag förstått så är det enbart det som en mor upplever, som har gett liv åt en människa, må det så vara en dotter eller son
2010-08-08

  walborg
En härlig bild - du växte i mitt hjärta - just så.
2010-08-08

  Maria T
Så fint.
Varje skapelse är ett mirakel
2010-08-08

    Ken Cassel
Hej Michaela!
Du kanske ska rätta till fölr till för

Kram på dig!

Ken
2010-08-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

Gillar speciellt sista strofen: "Du växte inte under mitt hjärta
men i det.... " Ja, så är det... Hälsar vännen Fredrik
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius