Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Du skulle somna till mina sånger en sista gång






du skulle fastna i mina tovor igen
och bli sådär rastlös så att det brann i ögonen
du skulle snubbla på mina väskor i hallen
och välta alla parfymflaskor i badrumsskåpet
vem som helst skulle förstå att det inte skulle fungera
mer än någon vecka eller så
du skulle fastna i mina drömmar
och aldrig komma loss
jag skulle hålla dig så hårt
att du skulle kvävas
jag skulle äta sådär lite igen
och du skulle bli så orolig
att du inte kunde sova
jag skulle tala om livet och
du skulle lyssna med ena örat
halvsovandes i soffan
framför ett av dina tvspel
du skulle sakna mig
men bara när jag var borta
och jag skulle gråta
som jag alltid gör
lika tröstlöst och hysteriskt
det skulle ta slut igen
men du skulle inte tala om
att du gråtit du med
och tittat på våra
fotografier tusen gånger
minst
du skulle aldrig låta mig
röra dig igen
hur mycket du än längtade
du skulle kyssa min hand
som du alltid gjorde
när någon tittade på
och viska orden en sista gång
du skulle somna till mina sånger
och jag skulle sjunga till din gitarr
tills det blev morgon
du skulle linda mig
runt dina fingrar
flera varv och viska
tyst att jag skulle stanna
fastän du visste
att jag redan var fast








Fri vers av ulli
Läst 457 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-08 20:47



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...smärtsamt vackert om en omöjlig kärlrk...
berör mycket!
2010-08-15

  Suzy med punkterna
Det här är vackert!!
2010-08-10

  issac.a.m
Bra skrivet...
2010-08-08

  Michaela Dutius
Mycket vacker...och vemodig - skriven i en form som framhöver budskapet
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli