Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

å när det snurrar glömmer jag bort att tänka

och så
vet jag helt plötsligt

att jag inte längre
behöver bära skulden

för att han älskar mig
och det får vara
vackert i honom

även när jag inte
älskar honom tillbaka

kanske kan jag lära
mig att inte alltid behöva
veta hur andra
gör bäst
med sina känslor

och släppa taget
om kontrollen






Övriga genrer av älvali
Läst 469 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-11-20 19:24



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
ja, och ja och ja igen! Hur gör du? Du bara MANGLAR ut sanningen, som på en varm nymanglad mormorsduk och den luktar så gott! Yess! Du har verkligen fattat saker och ting, och du kan verkligen göra så att vi andra också fattar. Tackotack!
2005-12-12

  Per Rydberg
Så på pricken beskriver du något som är sååå svårt i livet!
2005-11-22

  swimsus@gmail.com
Befriande att inse att man inte kan ha ansvar för någon annans känslor helt o fullt hela tiden, eller ens nånsin..snurra på du min vän..*
2005-11-22

  Rublev
den här berör mig mycket...
går djupt in i mig...
tack!
2005-11-21

  sol
här har du greppat en stor sanning! grattis. asbra.

och det får vara
vackert i honom

vackert, ja!
2005-11-20

  Charly
det är sunt att släppa taget om kontrolen ibland....
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali