Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fega göre sig icke besvär (100 ord)

Och jag mötte hennes blick och ryckte till inför smärtan i den. Jag såg den djupaste förtvivlan och det svartaste mörkret. Jag såg den plågsammaste fasa och den mest skärande smärta. Och jag såg en sorg bortom all fattningsförmåga.

Så förvandlades hennes drag och ett sällsamt vackert leende som tog andan ur mig infann sig. Ett himmelskt ljus som hade gjort änglarna avundsjuka strålande runt henne. En älsklighet som slog knock out på mig uppfyllde hennes väsen. Och en glädje levde i hennes fridfulla blick.

Och hon såg min förundrade blick och min tysta fråga.

”Jag har älskat”, sa hon.




Prosa (100-ordare) av leelee
Läst 739 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-09 15:02



Bookmark and Share


  Sofia Hansson
Ögonen är en spegel av själen, mycket bra beskrivning ! Väldigt fin dikt. Applåd!
2010-08-14

  Monika A Mirsch VIP
ljuset i mörkret - underbara kontraster - välkomponerat!
2010-08-11

  Mr Lindemann VIP
Ja, kärleken gör oss vackra så

sedan kan alla andra som inte tycker det då
gå i´stå
eller göra något annat kul då
som att vandra likt en vandrande pinne, med tappat minne, mot Båstad?
2010-08-10

    ej medlem längre
Så smärtsamt... och så omtumlande euforiskt.
2010-08-09

  Anna*
Helt underbar beskrivning av hur det kan vara att möta den som varit med om mycket och kan älska djupt och innerligt.
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

leelee