Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallucinationer

Din dumma jävel.
Du älskade jävla idiot.
Gillar du när du ser mig lida?
Är det så du känner dig levande, så som jag gör när jag får känna din beröring?
Jävla fitta.
Jag vill kyssa bort det onda.
Det som äter upp dig innifrån och matar mitt beroende.




Fri vers av Greendices
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-09 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greendices
Greendices