Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad jag vill säga


du, jag och orden
ord som fastnar i min hals
sanningen är tyst
tystnaden är hård
jag vet vad jag vill säga!

men rädslan är stor
och du och jag är så små
sanningen så tyst
tystnaden så hård
vet du vad du vill säga?




Bunden vers (Tanka) av eatinginside
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-09 21:06



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Grymt bra och stark text !
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside