Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att förlora en del av mitt liv


du sade att jag inte ska vara rädd för att förlora andra
att jag bara ska vara rädd för att förlora mitt jag
men det sägs att vi endast existerar genom varandra
så rädslan finns där varje dag

jag har redan förlorat så många vänner
och jag har inte råd med några fler
dina ord blir därmed lögner
jag inte vill höra något mer

men jag förstår att våra rädslor ser olika ut
att jag betraktar saken ur ett annat perspektiv
det räcker att du skapar ett tyst avslut
så får jag finna mig i att ha förlorat en del av mitt liv







Fri vers av eatinginside
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-09 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside