Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döende

ögonen är tunga och jag svävar
du håller mig mot marken
men mina ben lättar
min kropp blir alldeles viktlös
synapserna förlorar kontakten
hjärnan lägger ned

vi alla är ballonger
som ett barn tappar greppet om
och vi flyger upp i luften tills vi sprängs

vi alla flyger någon gång

jag flyger bara lite tidigare




Fri vers av Queen_of_me
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-09 23:02



Bookmark and Share


  Frökenfanny
gillar skarpt, mycket fin
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me