Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framväga


flykten tog mig över dig
men fick inte rastlösheten runt mitt bäcken att släppa
en utgrävning som endast
frilade mer av mig själv
solid, men utan guld i ådrorna

nu buktar hålgångarna i mitt inre
som ett bergslandskap framför mina fötter
jag riktar min kompass mot marken
lås in alla stjärnfall

de små stegens tid är här




Bunden vers av Dado_
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-10 10:26



Bookmark and Share


  jba VIP
..."de små stegens tid är här" ... Lysande!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Dado_