Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi är mitt språk

Poesi är språket mina läppar inte vågar tala.

Jag säger endast små sandkorn medan hela stranden gömmer sig inom mig.
De blåa, vackra kristall dropparna som blir till ett helt hav.
Ett moln, en pusselbit, av himlens alla delar.
Och en stjärna så klar som ensamt lyser upp en del av en oändlighet.

Håller jag inom mig,
en hel värld för dig.

Då finns endast poesi.
För poesi är språket mina läppar inte vågar tala.




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-10 11:36



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Snyggt! och poetiskt om poesi.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson