Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... för mig...


en introvert syn på dagen som tekniskt sett är långt ifrån över... (egoblaha)

Allt jag tar mig för blir fel...
... misstag glider in i misstag

Hela jag är ett enda stort fel...
... jag kan inte ens göra misstag rätt

Du hatar mig, va? Eller hur? Eller... du hatar mig nu?
... jag hör dig tänka så högt i mitt huvud...
du ler... skrattar och vill se mig död
... jag förstår inte
hur jag än multiplicerar blir det fel

och sedan kommer det... lugnet sprider sig som senapsgas
... äter sig in och gröper ur alla tankar... alla fantasier...alla rädslor...
för stunden, jag vet... de kommer igen... och igen... och igen...

tystnad... ytligt lugn...
... satan vad det stressar... jävla getingbo i skallhålet...
stress... det... lugnar... det borde inte lugna...
... det blir så tyst inuti... så lugnt och så... behagligt

Jag är ointaglig...
... tills jobbet är klart... så fridfull...

efteråt... det kanske säger sig självt...
... börja om från rad ett och ner...

det slutar alltid att jag ligger här... i min skitiga soffa... skriver...
... trött som en överarbetad hamster... inuti och utanpå...

I morgon börjar det om igen...

... delar av mig längtar

jag vill bara sova

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-10 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag kan inte ens göra misstag rätt, fan va snyggt, gillar hela skiten.
Eller hatar jag den..?
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen