Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mina händer


Det finns ett skäl till att muren byggdes
men inga till att låta den stå kvar
Jag försöker nu att ta mig över
men något mig tillbaka drar

Jag går åt höger och åt vänster
men muren den tar aldrig slut
Jag gräver våldsamt med mina händer
allt jag kan för att komma ut

Men tiden går och allt som händer
är att jag inte kommer någonstans
Murens styrka är obeveklig
jag är svag och rår ej på hans

Så en dag börjar muren vittra
dess styrka inte längre bär
Jag står på tå och blickar utåt
och jag undrar, finns någon där?



© eatinginside





Fri vers av eatinginside
Läst 545 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-10 11:47



Bookmark and Share


  Anna*
Murar kan skydda åt båda håll och att bli av med kraftiga konstruktioner kräver trygghet. Du beskriver processen väldigt bra!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside