Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stavar mig


jag är krokig
pennan är rak
en käpp att använda med omsorg
varje nedslag en dikt
snart har jag
en hel
diktsamling




Bunden vers av Dado_
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dado_