Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkontakt


den svåraste ögonkontakten att behålla
är den man får med sig själv




Fri vers av eatinginside
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-10 14:37



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så otroligt bra, verkligen!!
2010-08-10

  In search of sunrise
Så sant.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside