Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag till Trasdockan 3


Att ingen märkte

Vem märker
I fosterfamiljens trygga vrå
Vem ser
Josefina

Ur askan i elden
Först far
Sedan fosterfar

Rött blod
Svart natt
Vit glömska
Grå vardag

År efter år
Huden blir ett hårt pansar
Skinnet skrynkligt
Blicken hård och speglar sveket

Att ingen märkte




Fri vers av Smörblomma
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-10 18:50



Bookmark and Share


  yta
Jag känner så mycket igen det. väldigt bra skrivet.
2010-10-12

  Suzy med punkterna
Mycket kännbart för mig..
2010-08-10

  thyra
Maktlöshetens smärta tar tag när jag läser! Fint bidrag!
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma