Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär

När jag fick läsa dina tankar trodde jag att jag skulle få tillgång till det som jag så länge sökt.
Känslorna.
För visst finns dom där?
Men vad hände när jag insåg att inte en enda av dom var tillägnad mig?
Inte alls på samma sätt som jag aldrig kunde jaga dig från mitt huvud.
Men var det verkligen du?
Varför hon och inte jag?
Du kommer nog aldrig att visa mig sanningen trots att jag har erbjudit dig allt.
Allt jag trodde du begärde.




Fri vers av Greendices
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-11 07:54



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Besatthet i lyrisk form... Läsvärt!
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Greendices
Greendices